Skip to content

Xander Veys

Ik ben van jongsaf aan in de tenniswereld verzeild geraakt, en reeds op 8 jarige leeftijd werd ik als jonge topsporter door de Belgische tennisfederatie (topsport AFT en VTV) begeleid. Ik heb een mooi sportief palmares opgebouwd, met onder meer de Belgische kampioenstitel onder 12, de top 5 mondiaal onder 14 (Tennis Europe) en de top 80 ITF mondiaal junioren (onder 18). Daarna heb ik gekozen voor tennis en studie in de Verenigde Staten, waarbij ik eerst 2 jaar in Wilmington, North Carolina, heb gestudeerd en daarna nog eens 2 jaar aan de universiteit van Fresno State, California.

Na mijn studies, waarbij ik nooit gestopt ben op hoog niveau te tennissen, heb ik op 23 jarige leeftijd besloten om mij volledig aan het padel te wijden. Nog voor padel een wereldrage werd, had ik het padelvirus te pakken.

Drie jaar later, kan ik nu met trots zeggen dat ik de hoogste Belgische ranking (P1000 ben) heb bereikt en de top 8 in de Masters heb behaald. Inmiddels heb ik nu al meer dan 1 jaar intensieve full-time padelcoach ervaring, met, onder meer, verschillende intensieve trainings- en coachstages aan de wereldgerenommeerde M3 Padel Academy in Madrid. 

Dankzij mijn grote technische kennis en vaardigheden, mijn ervaring van topsportschool én internationale competitie, en mijn vlotte drietaligheid (N-F-E), kan ik een zeer breed publiek van padeladepten bereiken, van prille beginners tot gekwalificeerde competitiespelers.

OVER XANDER

Ervaring: Bijna 20 jaar topsport ervaring – 1 jaar full time padelcoach

Doelgroepen: Volwassen en kinderen, waaronder alle niveaus, van absolute beginners tot gekwalificeerde competitiespelers.

Lessen: Privélessen + Groepslessen en lessenreeksen

AANBOD EN PRIJZEN

  • Prijzen inclusief court en didactisch materiaal.
  • Overdekt terrein (roofed) gegarandeerd bij tijdige reservering (+2 weken).

Privélessen op afspraak

  • 50 voor privélessen in daluren (tot 18uur) en 60 in piekuren.
  • Groep van 2 spelers: €30 p.p/u en €35 in piekuren.
  • Groep van 3 spelers: €25 p.p/u
  • Groep van 4 spelers: €20 p.p/u

Beschikbaarheden op weekbasis

  • Maandag van 16 tot 22uur
  • Dinsdag van 16 tot 22uur
  • Woensdag van 16 tot 20uur

Bovenstaande beschikbaarheden zijn afhankelijk van geboekte lessen. Contacteer me voor meer informatie.