Skip to content

Padel praktisch

Hoe lang op voorhand kan ik mijn terrein annuleren?

U kan een reservering tot minimum 24u voor de start van uw reservatie annuleren. De kosten van uw reservering zullen niet aangerekend worden door Playtomic. 

Wat als het regent?

Onze padelterreinen zijn gebouwd op hyper waterdoorlatende asfalt. Ze kunnen veel hemelwater verwerken voordat ze onbespeelbaar worden. Een regenbui is dus geen probleem en geen reden tot annulatie van uw veld. 

Indien u bij aankomst merkt dat uw terrein niet bespeelbaar is door intense regen (plasvorming op het terrein), kan u als bewijs een foto sturen naar info@meadowclub.be met de vraag om uw reservering te annuleren. Wij plannen dan een gratis nieuwe reservering voor u in.

 

Wat bij het niet opdagen van (mede)spelers?

Indien spelers niet komen opdagen zonder minimum 24u op voorhand het veld te annuleren zal het betaalde bedrag niet teruggevorderd kunnen worden. 


Kan ik een racket huren ter plaatse?

Het is mogelijk rackets te huren in de Padel Kiosk. Deze container met opschrift ‘Padel Kiosk’ bevindt zich aan de linkerkant van het pad dat naar de padelterreinen leidt. 

Je kan een racket huren met bancontact. Schrik niet, er zal een waarborg van €49 van je rekening gaan. Indien je de racket na je sessie terug in de automaat legt zal je dit bedrag echter terugkrijgen.

De Padel Kiosk is een dienst die wij als club aanbieden. Wij hebben echter geen controle over de prijzen / werking van de automaten. Indien er iets mis gaat kan u in de padel kiosk de hulplijn terugvinden. 


Kan ik ballen aankopen ter plaatse?

U kan padelballen aankopen in de Padel Kiosk. Deze container met opschrift ‘Padel Kiosk’ bevindt zich aan de linkerkant van het pad dat naar de padelterreinen leidt. 

Je kan ballen aankopen met bancontact.

 
Hoe geraak ik binnen?

Buiten de openingsuren van de cafetaria kan je via de Tourniquet (links van het gebouw) naar binnen. 

  • Open Playtomic en navigeer naar jouw boeking.
  • Onderaan de reservering kan je bij ‘Informatie’ de toegangscode vinden.
  • Vul deze code in het klavier in. Vergeet niet af te sluiten met ‘#’.
  • Indien je een fout tikt, wacht je enkele seconden en probeer je opnieuw.
  • Je kan nu door de tourniquet wandelen. Veel padel plezier!